حقایقی درباره سلامتی

در این مطلب نکاتی درباره موضوعات مرتبط با سلامتی مانند ورزش، تغذیه، چاقی، سرطان، پزشکی و حساسیت ارایه می گردد. با خواندن این مطلب متوجه می شویم چه چیزهایی برای بدن انسان خوب است و چه چیزهایی با سلامتی ما جور در نمی آید.

 

خوردن یک وعده غذایی ممکن است تنها چند دقیقه طول بکشد اما تقریباً 12ساعت طول می کشد تا مواد غذایی به طور کامل هضم شوند.

برای این که بدن انسان بتواند شماری از وظایف مهمش را انجام دهد به آهن نیاز دارد. آهن در شکل هموگلوبین به حمل اکسیژن به قسمت های مختلف بدن کمک می کند. کمبود آهن در بدن می تواند به فقر آهن و علایمی مانند ضعف و خستگی منجر شود.

گوشت قرمز، ماهی، نخود، سویا، لوبیا و عدس نمونه هایی از غذاهای غنی از آهنند.

سلول های قرمز خون در داخل مغز استخوان ایجاد می شوند، آنها نقش مهمی در حمل خون به سراسر بدن ایفا می کنند.

آنتی بیوتیک ها می توانند برای مقابله با باکتری ها مفید باشند اما در مقابله با ویروس ها مؤثر نیستند، دلیلش این است که باکتری و ویروس به طور کامل با هم متفاوتند. آنها هر دو ویژگی های منحصر به فردی دارند که لازم است به طور تخصصی درمان شوند.

ویروس ها معمولاً حدود 100 برابر کوچک تر از باکتری ها هستند.

هر سال حدو7 د میلیون نفر از مجموع 70 میلیون نفری که در جهان دچار مسمومیت غذایی می شوند، می میرند. آماده سازی و ذخیره سازی دقیق مواد غذایی به منظور اجتناب ازسموم خطرناک، ویروس ها وباکتری ها بسیار حیاتی است.

حساسیت غذایی در میان بزرگسالان بسیار رایج است و حتی در میان کودکان رایج تراست. حدود 2٪ از بزرگسالان و8 درصد از کودکان ازنوعی آلرژی غذایی رنج می برند. در حساسیت غذایی سیستم ایمنی بدن دچار اشتباه می شود و فکر می کند یک پروتئین غذایی خاص، خطرناک است و به آن حمله می کند. حساسیت های غذایی می تواند واکنش های ناخواسته به گلوتن، غذاهای دریایی و بادام زمینی را شامل شود.

در کشورهای توسعه یافته مردم به آب آشامیدنی سالم دسترسی دارند اما در بخش های فقیرتر جهان کیفیت بد آب و آلودگی آن می تواند به بیماری های خطرناک و باکتری هایی مانند انگل و اشریشیا کُلی منجر شود.

چاقی می تواند احتمال ابتلا به بیماری های در حال گسترشی مانند دیابت نوع 2 و بیماری های قلبی را افزایش دهد.

در سال های اخیر میزان فعالیت بدنی هم در بزرگسالان و هم در کودکان سقوط کرده است. از جمله دلایل آن فناوری های جدید است. نتیجه به کارگیری فناوری های جدید، فعالیت فیزیکی کمتر و افزایش زمان تماشای تلویزیون است. حدس زده می شود که دست کم 60 درصد از جمعیت جهان تحرک کافی ندارند.

در سال های اخیر بیماری های قلبی به یکی ازعلل اصلی مرگ و میر در جهان تبدیل شده اند.

در سال های اخیر حدود 13 درصد از تمام مرگ و میرهای جهان به دلیل سرطان بوده است. به همین دلیل  شاخه ای از پزشکی برای مطالعه و درمان سرطان به وجود آمده است.


سبحان سلامتی غذایی ,سلامتی ,جهان ,بیماری ,ویروس ,باکتری ,حساسیت غذایی ,مواد غذایی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان محمدقربانی قمشی آلفا 10 متلب پروژه آموزش سئو بزرگترین تولید انواع ارقام نهال گردو، بادام و میوه باربری موزیک هاب / دانلود آهنگ های جدید